Tuesday, September 25, 2012

PERHIMPUNAN USAHAWAN MIKRO & USAHAWAN MUDA.29 SEPTEMBER 2012

Ketibaan Pengurus Besar Menara Alor Setar, Puan Hariyati Tahir(bertudung biru); Pengerusi Ahli Lembaga Amanah TEKUN Nasional, YB. Datuk Hajah Suraya Yaacob(bertudung gelap) serta diiringi oleh Pengarah Kolej Poly-Tech Mara Alor Setar, Encik Ramli Mohd Jawi dan juga ahli pertunjukkan seni silat.Antara tetamu VIP yang hadir.


Acara dimulakan dengan pertunjukan silat dari Persatuan Seni Silat Pusaka Gayong Malaysia (PSSPGM) Cawangan Alor Setar yang diketuai oleh Mohammad Khidir Mohammad Fauzi.


 Sebahagian aksi demo yang yang dipertunjukkan.Ucapan aluan daripada Pengurus Projek Perhimpunan Usahawan Mikro & Usahawan Muda dari Kolej Poly-Tech Mara (KPTM) Alor Setar, Muhammad Naqiuddin Jamaluddin.YB. Datuk Hajah Suraya Yaacob turut menyampaikan sepatah-dua kata serta berkongsi pengalaman beliau.YB. Datuk Hajah Suraya Yaacob turut merasmikan perhimpunan tersebut.Antara sebahagian persembahan yang dipersembahkan oleh wakil pelajar dari setiap jurusan akhir yang mengambil bahagian.Pengarah Kolej Poly-Tech Mara Alor Setar, Encik Ramli Mohd Jawi menyampaikan cenderahati kepada YB. Datuk Hajah Suraya Yaacob(gambar atas) dan juga Puan Hariyati Tahir(gambar bawah).
Lawatan ke gerai-gerai yang mengambil bahagian turut dilakukan.Tetamu VIP turut menjamu selera.
No comments:

Post a Comment