Monday, September 24, 2012

SATURDAY NIGHT RIDE.21 SEPTEMBER 2012


Sambutan amat menggalakkan semasa sesi pendaftaran.


Jualan basikal turut diadakan di 'booth' jualan.Antara tetamu VIP yang hadir.


Pancaragam dari SMK Sultanah Asma yang memeriahkan lagi suasana perasmian.


Lebih dari 500 peserta yang mengambil bahagian sedang berkumpul sebelum perlepasan.Pengerusi Telekom Malaysia Berhad, Datuk Dr. Halim Bin Shafie(gambar atas, tiga dari kanan), bersama Ketua Pegawai Eksekutif Menara Kuala Lumpur, Dato' Zuraidah Mohd Said(gambar atas, empat dari kanan), serta Pengurus Besar Menara Alor Setar, Puan Hariyati Tahir(gambar atas, lima dari kanan) dan juga Pengarah Tourism Kedah, Encik Roslan Othman(gambar atas, dua dari kanan) turut serta berkayuh pada malam tersebut.Antara peserta yang menarik perhatian ramai ketika mempamerkan pakaian masing-masing sambil berkayuh.Para peserta berhenti seketika di Dataran Pekan Rabu.


Datuk Dr. Halim Bin Shafie(gambar atas), Dato' Zuraidah Mohd Said(gambar tengah) dan juga Puan Hariyati Tahir(gambar bawah) setelah masing-masing tiba di garisan penamat.


Datuk Dr. Halim Bin Shafie semasa sesi temubual bersama media.


Datuk Dr. Halim Bin Shafie bersama Dato' Zuraidah Mohd Said serta Puan Hariyati Tahir membuat lawatan ke 'booth-booth' yang mengambil bahagian pada malam tersebut.


Datuk Dr. Halim Shafie berbual bersama Pancaragam SMK Sultanah Asma serta bergambar kenangan.


Juara Nescafe Tarik Malaysia 2005, Naib Juara Cabaran Tariking F&N Malaysia 2003-2004 dan Naib Juara Nescafe Tarik Malaysia 2007, Encik Fakir Mohd Jamal Mohd mempamerkan kemahiran beliau semasa pertunjukannya.


 Puan Hariyati Tahir menyampaikan hadiah kepada pemenang cabutan bertuah.


Dato' Zuraidah Mohd Said menyampaikan hadiah kepada pasangan pakaian tercantik.


Datuk Dr. Halim Halim Shafie menyampaikan hadiah kepada pemenang individu pakaian tercantik.


Encik Roslan Othman menyampaikan hadiah kepada pemenang paling bertuah.Datuk Dr. Halim Shafie, Dato' Zuraidah Mohd Said, Puan Hariyati Tahir, Encik Roslan Othman dan juga Puan Nor Laila Baba bergambar bersama selepas tamat program.No comments:

Post a Comment